Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
“Coffee” – the music video project
Gepost door CSS Websites in Web design op 18 augustus 2011 | geen reacties

The music video project allows everybody whose interested to become a part of the video. The website has to represent the noncommercial and experimental project and gives a hint to the future look of the video.

Link: http://www.musikvideoprojekt.de

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -