Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.

CSS Templates

CSS Templates op CSSwebsites.nl!
Ben jij op zoek naar bruikbare templates als basis voor jouw website? Dan kun je deze binnenkort downloaden op CSSwebsites.nl! Onderstaand template dat wij al hebben toegepast op diverse simpele sites kun je al downloaden!

CSSwebsites.nl Cloud Template.

o.a. toegepast op: psdtowordpress.ffxs.nl , wintersebarbecue.nl

Elegant Themes

Elegant Themes is een site die WordPress thema’s met kwaliteit en volkomenheid op hun site aanbiedt. Ze hebben een grote gallerij aan mooie WordPress thema’s, die iedereen kan bekijken. U leest er alles over WordPress, webdesign en CSS. Elk WordPress thema staat in XHTML en CSS op de website en ze zijn allemaal geschikt voor de laatste versie van WordPress. U kunt tegen een vergoeding uw eigen site voorzien met een mooi thema van Elegant Themes. > Klik hier voor de site van Elegant Themes

Creative Commons License
werk van csswebsites.nl is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen 3.0 Nederland licentie.

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -