Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.

CSS Boeken

Bent u ook altijd op zoek naar goede boeken over CSS? Deze zijn erg lastig te vinden omdat de meeste titels voor Noobs zijn geschreven. Hieronder volgt mijn overzicht van favoriete CSS boeken waar je ook echt wat aan hebt!

HTML & CSS, De basis (tweede editie).

HTML en CSS zijn twee belangrijke bouwstenen van internet; de structuur en inhoud van webpagina’s wordt vastgelegd met HTML en de vormgeving met CSS. In deze geheel herziene editie leert u stapsgewijs hoe u professioneel vormgegeven webpagina’s maakt. U krijgt heldere uitleg over de belangrijkste elementen van HTML en inzicht in de eigenschappen en mogelijkheden van CSS. Een greep uit de inhoud: stramien en opzet – tags, elementen en attributen – tekst en afbeeldingen vormgeven – werken met stijlen – kleur en achtergrond – randen en marges – tabellen en lijsten – navigatiebalken – formulieren – positionering – en nog veel meer.

Het beste van CSS TIP!

Cascading Style Sheets (CSS) is in stilte uitgegroeid tot dé internetstandaard voor het vormgeven van webpagina’s en websites. CSS is zelfs onmisbaar geworden voor het visuele ontwerp van moderne websites. In Het beste van CSS leert u de belangrijkste CSS-technieken die professionele webdesigners bijna dagelijks gebruiken. Dankzij de heldere uitleg en de vele voorbeelden is het boek geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Ervaren webdesigners vinden in Het beste van CSS veel actuele ontwikkelingen. Het boek gaat uitgebreid in op innovaties in CSS3. Daarnaast bespreekt het de ondersteuning van CSS in de nieuwste generatie webbrowsers, waaronder Windows Internet Explorer 7 en Mozilla Firefox 2.

Andere Boeken:
MyStudy HTML met CSS / druk 1
Snel op weg HTML, XHTML en CSS

HTML Boeken
PHP Boeken
Webdesign Boeken

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -