Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Skive Festival
Gepost door CSS Websites in Web design op 15 oktober 2015 | geen reacties

Complete revamp of Skive Festivals existing flash site using Media Queries to scale from mobile all the way up to 1740px. HTML5 Local Storage enables the liking-system wihthout requiring the user to log in while AJAX calls to the backend handles the collective amount of likes for each artist. This allo…

Link: http://skivefestival.dk

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -