Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Angry Birds Space
Gepost door CSS Websites in Web design op 5 oktober 2015 | geen reacties

The new Angry Birds Space is all about gravity and orbits. We decided to design the website around these elements whilst keeping the birds we all love in the spotlight. The experience is designed to be tablet – and mobile friendly.

Link: http://space.angrybirds.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -