Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
360° Langstrasse Zürich
Gepost door CSS Websites in Web design op 30 september 2011 | geen reacties

Langstrasse – the most vibrant street of Zürich presented as the first webdocumentary of its kind: enjoy sights and sounds, scroll yourself through day and night, explore nearby tweets, 360° views and interviews.

Link: http://www.360langstrasse.sf.tv/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -