Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
The 21st Century Beetle – Rock ‘n’ Scroll
Gepost door CSS Websites in Web design op 7 november 2011 | geen reacties

Beetle.com is set on a HTML5 framework including websocket connection and multiple device responsive design that staged the ATL campaign within a narrative scolling experience that even includes the sales platform.

Link: http://www.beetle.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -