Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Gratis CSS template #1
Gepost door CSS Websites in Alle berichten, Overig op 28 april 2009 | geen reacties

Onze eerste CSS template is nu gratis te downloaden! Deze template is gratis voor non-commercieel en commercieel gebruik en je bent vrij om de template te bewerken, op voorwaarde dat er wel een link naar csswebsites.nl wordt geplaatst (zie “Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen 3.0 Nederland licentie” onder aan de download pagina). Wij wensen u veel plezier met de template!

Link: http://www.csswebsites.nl/downloads

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -