Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Koodoz Design
Gepost door CSS Websites in Alle berichten, Web design op 13 juli 2009 | geen reacties

Koodoz Design is een creatief ontwerp studio gevestigd in Melbourne, Australië. Koodoz Design houdt zich bezig met o.a. Web Design, Logo Design, Grafisch Design, Fotografie, SEO, CMS en Flash animatie.

Link: http://www.koodoz.com.au/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -