Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Sitelinkje.nl
Gepost door CSS Websites in Mijn Creaties op 22 oktober 2009 | geen reacties

Sitelinkje is een simpele linkportaal die ik vandaag online heb gezet. Deze site laat zien hoe effectief “floating block-level” elementen zijn. In dit geval hoef ik gelukkig geen gebruik te maken van tabellen voor de weergave, maar laat ik de blokken gewoon naast elkaar “drijven”.

Link: http://www.sitelinkje.nl/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 - 2023. Alle rechten voorbehouden.
CSSwebsites.nl | Mogelijk gemaakt door Wordpress | Manieu | FFXS.nl