Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
The Pixel Blog
Gepost door CSS Websites in Web design op 23 oktober 2009 | geen reacties

Ook al wordt je wat overweldigd door de header, deze site ziet er werkelijk fantastisch uit. Het design is fantastisch en het zit technisch ook goed in elkaar! Het is misschien niet helemaal duidelijk waar deze site voor staat, maar het oog wil ook wat 🙂 !

Link: blog.thepixel.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 - 2023. Alle rechten voorbehouden.
CSSwebsites.nl | Mogelijk gemaakt door Wordpress | Manieu | FFXS.nl