Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Chapolito Creative Design
Gepost door CSS Websites in Web design op 28 oktober 2009 | geen reacties

Geniaal vormgegeven deze site van Chapolito Creative Design. Ook hun portfolio is meer dan indrukwekkend met o.a. producties voor MTV. Chapolito is met name actief in de mode en muziek wereld, getuige de slogan: “I design creative, innovative & effective websites for the fashion, music and pop culture industries.”

link: www.chapolito.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 - 2022. Alle rechten voorbehouden.
CSSwebsites.nl | Mogelijk gemaakt door Wordpress | Manieu | FFXS.nl