Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
World in my Lens
Gepost door CSS Websites in Fotografie op 5 november 2009 | geen reacties

Niet alleen de website ziet er fantastisch uit, ook het fotografiewerk van Piotr Kulczycki is indrukwekkend. Neem een kijkje in de Gallery om zijn werk te bekijken. Piotr Kulczycki reist de wereld rond en heeft al heel wat fascinerende steden op zijn site gezet.

link: www.worldinmylens.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -