Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Valeriy Klinkov Painter
Gepost door CSS Websites in Overig op 13 november 2009 | geen reacties

De schilder “Valeriy Klinkov” heeft een meer dan indrukwekkende portfolio. Niet alleen zijn werk zelf is de moeite waard, maar ook de website is leuk vormgegeven.

Painter names his creative direction – deep symbolism. Its’ goal is derive something forgotten not merely by us, but also by whole our generation or whole human civilization. Distinction (or viveka – in Buddhist philosophy) and separation of undistorted symbols of human culture – is the main point of any creative work. In author opinion, painter not only «voices» and reveals these symbols and mythes, but also he increases them, creates new spaces into them. For someone it is a chance to understand and change himself / herself, for another person it is a chance to cognize all sides of an individual and general.

Link: www.klinkov.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -