Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Quality PSD to HTML and XHTML
Gepost door CSS Websites in Web design op 24 november 2009 | geen reacties

Deze aanbieder van het omzetten van PSD’s naar HTML en XHTML heeft zelf ook een strakke website. Het concept van de site is erg duidelijk. Wat je mag verwachten van een dergelijk bedrijf, de site zit qua xhtml prima in elkaar.

Link: www.qualityxhtml.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -