Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Kidd81 Creative Designer
Gepost door CSS Websites in Web design op 29 november 2009 | geen reacties

Zeer creatieve website van Kidd81. “In March 2008, I was approached by Web Designer Magazine to do a feature on me and my work. It was a real honour to be asked by someone who thought my work was worthy of a place their publication. Me being the way I am bought all 8 copies which was in WHSmith and gave them to my friends and family. It was such an achievement and one of my best so far!”.

Link: www.kidd81.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 - 2022. Alle rechten voorbehouden.
CSSwebsites.nl | Mogelijk gemaakt door Wordpress | Manieu | FFXS.nl