Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Arbel Designs, We design great looking pages.
Gepost door CSS Websites in Web design op 2 december 2009 | geen reacties

Deze website is qua design en navigatie fantastisch opgezet. Op het eerste gezicht dacht ik dat de website in flash was ontworpen. Deze site maakt echter alleen maar gebruik van JS en CSS. Zo zie je wat je kunt bereiken zonder flash te gebruiken.

Link: www.arbel-designs.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -