Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Manieu created DVV09.nl
Gepost door CSS Websites in Mijn Creaties op 12 december 2009 | geen reacties

Eindelijk een nieuwe realisatie van mijn kant. Deze site voor voetbalclub DVV’09 is gebouwd op Manieu Internet Services CMS voor sportclubs. Het design is afkomstig van Barry Breur van Designeditie.

link: www.dvv09.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 - 2023. Alle rechten voorbehouden.
CSSwebsites.nl | Mogelijk gemaakt door Wordpress | Manieu | FFXS.nl