Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Sheldon Farm Baskets
Gepost door CSS Websites in Web design op 21 februari 2010 | geen reacties

Sheldon Farm Baskets offers unique handmade and hand painted baskets. Perfect for any primitive or rustic country home décor. All baskets are hand woven by Susan Morello out of Barre, Massachusetts. Check out our online shop for a large selection of baskets, just in time for Christmas!

link: http://sheldonfarmbaskets.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -