Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Bénestar
Gepost door CSS Websites in Web design op 16 maart 2010 | geen reacties

Bienvenue sur BeneStar, la star du Bio et des produits naturels. Vous trouverez sur le site une sélection de de produits de beauté et de cosmétiques bio de grande qualité tous certifiés par le label Cosmébio : des savons, des shampoings, des laits hydratants, des crèmes de jour et de nuit et bien d’autres produits de bien être.

Link: http://www.benestar.fr/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -