Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
PageLime
Gepost door CSS Websites in Web design op 17 maart 2010 | geen reacties

PageLime is a simple CMS for web designers. It’s fast, light, and simple to use. Add the CSS class ‘cms-editable’ to any element in a HTML file to make it editable. No database, no coding, no setup download, and no server installation – it takes less than 5 minutes to get started.

Link: http://www.pagelime.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -