Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Introductory Courses
Gepost door CSS Websites in Web design op 17 april 2010 | geen reacties

Stone Lab’s one-week, 3 credit introductory summer courses provide students with a first-hand glimpse of life as a field researcher. Classes cover the physical and biological sciences and offer hands-on learning experiences for undergraduate and advanced high school students.

Link: http://stonelab.osu.edu/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -