Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
ZoKoffie
Gepost door CSS Websites in Mijn Creaties op 14 oktober 2010 | geen reacties

De liefde voor koffie is ons aangeboren en dat komt op alle aspecten naar buiten. De apparatuur en koffie die wij gebruiken is van de hoogste kwaliteit, gecomineerd met onze kennis en ervaring zetten wij voor ieder feestje de lekkerste koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato en andere koffie producten. Naast het leveren van ons product op het allerhoogste niveau, vertellen wij u ook graag meer over onze koffies en als we het niet al te druk hebben kunt u het ook zelf proberen.

Link: http://zokoffie.nl/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 - 2023. Alle rechten voorbehouden.
CSSwebsites.nl | Mogelijk gemaakt door Wordpress | Manieu | FFXS.nl