Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Waardebeleggen!
Gepost door Snelle Jelle in Web design op 3 december 2010 | geen reacties

Deze weblog zal u voorzien in waardevolle informatie omtrent Value Beleggen. Die techniek houdt in dat je aandelen koopt die ondergewaardeerd worden door de beurs. Met andere woorden, de beurs geeft aan dat een bepaald aandeel heel goedkoop is, terwijl het eigenlijk meer waard is. Het wordt dan voordelig deze aandelen op te kopen en later voor de echte waarde te verkopen. Als de beurs je aandelen overwaardeert kun je ze zelfs met nog meer winst verkopen.

Link: http://www.waardebeleggen.nl/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -