Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
XHTMLiT
Gepost door Snelle Jelle in Web design op 17 december 2010 | geen reacties

Welcome to XHTMLiT, the leading provider of PSD to HTML and PSD to XHTML / CSS services. Tired of tedious coding chores? Let us do the dirty work! Since 2003, XHTMLiT has been at the forefront of the PSD to XHTML and PSD to WordPress conversion services. We specialize in HTML production from your designs, xhtml slicing and converting them into flawless and optimized valid XHTML/CSS markup. We can convert any design into W3C Standard valid markup, a WordPress theme, and more.

Link: http://www.xhtmlit.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -