Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Awwwards
Gepost door Snelle Jelle in Web design op 23 december 2010 | geen reacties

The best css websites of the year in a book.

The AWWWARDS were created to acknowledge the creativity, innovation and talent among the best designers, studios, and agencies of the world through their websites. All of them are selected for the Site of the Day and Site of the Month by our international panel of judges using a strict valuation system under the criteria of design, creativity, content, and usability.

Link: http://book.awwwards.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -