Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
K and A Christmas
Gepost door Snelle Jelle in Web design op 24 december 2010 | geen reacties

Merry Christmas to all our peeps out there! Thank you to everyone who has made this year special — we appreciate each and every one of you. We think it’s important to remember this holiday season not to focus so much on what you’re waiting for that you miss or forget to appreciate what you’ve got. Check out the links below to see what we’ve been up to this year and/or use the form to send us a greeting of your own. Happy Holidays!

Link: http://www.kandachristmas.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -