Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Wix, Free Website Builder
Gepost door Snelle Jelle in Alle berichten op 28 december 2010 | geen reacties

Create Your Free Flash Website! A small but growing start-up, we love it when you use Wix to make your own fabulous websites and other Flash creations. And it’s thanks to the support and feedback from users like you that Wix continues to evolve!

Link: http://www.wix.com/

Vanaf heden adverteert Wix op onze site, bedankt daarvoor!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -