Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Mannen med hatten
Gepost door Snelle Jelle in Web design op 6 januari 2011 | geen reacties

My name is Peter Bergström, currently living in Stockholm, Sweden. I live for creating graphical experiences. I design and construct websites with the goal of creating more revenue for you, my client.  I primary build custom CMS for the projects. As you can see as you look through my work, I also handle Flash development.

Link: http://www.mannenmedhatten.se/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -