Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Discotheek de Kreek
Gepost door Snelle Jelle in Mijn Creaties op 12 januari 2011 | geen reacties

De discotheek van Goeree-Overflakkee, al 35 jaar. Discotheek de Kreek is elke vrijdag en zaterdag geopend. Op vrijdag zijn er regelmatig special evenings en de zaterdag is onze oude vertrouwde saterday partynight met wisselende DJ’s.

Link: http://www.kreek.nl/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -