Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Cursus webdesign, css, html.
Gepost door CSS Websites in Web design op 14 januari 2011 | geen reacties

Word professioneel webdesigner!
Met behulp van de kennis uit deze cursus bent u binnenkort in staat om droomwebsites te maken. Of u nu een beginner bent of een ervaren webdesigner, deze cursus helpt u altijd verder. Stap-voor-stap raakt u bekend met bekende programma’s als Dreamweaver, Flash en Fireworks. Leer werken met de modernste technologieën op het gebied van webdesign. In een mum van tijd leert u hoe u een zeer professioneel ogende website maakt. U kunt zich creatief helemaal uitleven: combineer beeld, geluid, kleur en stijl en maak de interactieve websites waarvan u altijd heeft gedroomd. Leer hoe u met klanten omgaat en hoe u projectplanningen maakt. De cursus is zeer prettig leesbaar en overzichtelijk vormgegeven, zodat deze door iedereen goed te volgen is. Kennis van professioneel webdesign biedt ontzettend veel mogelijkheden. Misschien verdient u binnenkort wel veel geld als professioneel webdesigner!

Meer informatie: Cursus Webdesign

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -