Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Small Peru Alpacas
Gepost door Snelle Jelle in Mijn Creaties op 19 januari 2011 | geen reacties

Sinds dat wij medio 2006 ons hart hebben verloren aan de alpaca, is Small Peru als een familliebedrijf uitgegroeid. Sindsdien zijn wij ons steeds meer gaan verdiepen in deze lieve zachte beestjes met een hoog kroelgehalte, en langzaamaan zijn wij steeds meer alpaca´s gaan aanschaffen.

Link: http://www.smallperualpacas.nl/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -