Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
This is Vincent Samuel
Gepost door Snelle Jelle in Alle berichten op 19 januari 2011 | geen reacties

This is Vincent Samuel. People in the Events industry call me Vince The Man!. The Man, as people call me affectionately is not a nom de plume I chose. It was bestowed upon me by the who’s who of the industry. I have been in the field of engineering events since 1996 and have done around 150 mammoth events. Get inside to know more.

Link: http://www.vincetheman.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -