Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Gemeentelijke Jeugdraad Brakel
Gepost door CSS Websites in Web design op 2 februari 2011 | geen reacties

Welkom bij de jeugdraad van Brakel. Ben je op de hoogte van al de mogelijkheden voor de jeugd in Brakel? Hier vind je al de nodige informatie gaande van fuiven over subsidies tot ontlening van materiaal en nog zoveel meer.

Link: http://www.jeugdraadbrakel.be/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -