Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
GroupMe
Gepost door CSS Websites in Web design op 2 februari 2011 | geen reacties

GroupMe brings group text messaging and calling to every phone. Ever send a text message to multiple people? Wish your friends could reply all? GroupMe enables you to organize and communicate with the groups of people in your life that are important to you.

Link: http://groupme.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -