Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Template Tuners
Gepost door CSS Websites in Web design op 2 februari 2011 | geen reacties

Template Tuners is a Web Site of a Romanian Professional Web Designer who build user friendly, browser- and screen-resolution compatible, W3C compliant websites, which are fast, cost effective, accessible, and will represent your identity on the web in the best professional way.

Link: http://www.template-tuners.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -