Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Picfx
Gepost door Snelle Jelle in Fotografie op 3 februari 2011 | geen reacties

With picfx you can take a regular photo and apply over 15 textures and 10 styles to create a fantastic, unique looking picture. You may also reload the modified photo to apply another texture and style to achieve something truly beautiful. Once you have your desired result you can save it to your iPhone photo album.

Link: http://picfx.co/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -