Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Uraz
Gepost door CSS Websites in Web design op 3 februari 2011 | geen reacties

I am an Graphic Designer at Istanbul Turkey. This portfolio represents a few of the things that inspire me about my work. Currently, I am in the process of launching a major project and am not able to take on new freelance work. But, if you need some talent right now, I can try to help you!

Link: http://www.iamuraz.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -