Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Tec Direct
Gepost door Snelle Jelle in Overig op 10 februari 2011 | geen reacties

To provide industry leading quality services to small and medium sized businesses in computer, network, and online technology that top fortune 500 companies enjoy and rely upon. We strive to bring peace of mind to small business owners who are challeneged with budget and time constraints and find it difficult themselves, to maintain their computer infrastructure and online business solutions.

Link: http://www.mytecdirect.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -