Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Envision
Gepost door Snelle Jelle in Web design op 15 februari 2011 | geen reacties

A complex WordPress theme that has short codes, 5 different homepage sliders and a bunch of awesome features like 1 click auto install, built in SEO & marketing, custom build framework and more. You name it, we’ve got it!

Link: http://themefuse.com/demo/wp/envision/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -