Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
CDP – Information Management
Gepost door CSS Websites in Web design op 13 maart 2011 | geen reacties

This website is a redesign for a New Zealand Information management company with offices located in Wellington, Auckland and London – United Kingdom. The design mockups were created using Photoshop, coded to valid xhtml/css using Dreamweaver and then converted to templates for SilverStripe CMS/Framework.

Link: http://www.cdp.co.nz/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -