Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Visua Design
Gepost door CSS Websites in Web design op 13 maart 2011 | geen reacties

I’m Spencer, a web designer, web developer and photographer from Stratford upon Avon. I work at Freestyle Interactive in Warwickshire where I get to do 3D modelling, corporate identity, iPhone & iPad app design, product photography, web design and web development for some really impressive clients. I created my portfolio Visua Design as a playground for HTML5, CSS3, WordPress, Javascript and other goodies. I’ve never shown off my stuff before and now I’m at a big agency I’ve been persuaded to upload it for the world, so here I am.

Link: http://visuadesign.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -