Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Alertful
Gepost door CSS Websites in Web design op 14 maart 2011 | geen reacties

Alertful.com is a free to use reminder service. No registration is required so it is really quick to start using. Alertful has alerts for many common things you need to remember such as Birthdays, Meetings, Insurance Renewals etc. Once you have created your alert, Alertful.com will send you an email on the exact day to remind you.

Link: http://www.alertful.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -