Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Plants For Future
Gepost door CSS Websites in Web design op 14 maart 2011 | geen reacties

Plants For Future is one of them that are spearheading tree plantation and global warming awareness programs. Our organization works in different ways to stop global warming. Donate now and we will plant trees.

Link: http://www.plantsforfuture.org/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -