Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Gutenberg Beuys Feindruckerei
Gepost door CSS Websites in Web design op 17 maart 2011 | geen reacties

Gutenberg Beuys Feindruckerei is one of the most famous and award winning printing companys in Germany. The new website affects with a cutting edge PHP/AJAX/CSS framework, a flexible floating design, high quality illustrations and strange humour.

Link: http://www.feindruckerei.de/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -