Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
FindAChristianJob
Gepost door CSS Websites in Web design op 22 maart 2011 | geen reacties

FindAChristianJob.com is one of the largest online job search websites for christian jobs, ministry jobs, church jobs, ministry employment, pastor jobs, christian employment, christian careers, and church staffing. Search church openings and listings for senior, associate, youth, and other pastoral positions as well as children’s ministry director, worship leader and other ministry openings and employment opportunities.

Link: http://findachristianjob.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -