Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Lily-Balou
Gepost door CSS Websites in Web design op 27 maart 2011 | geen reacties

Lily-Balou is a shop that helps you to enjoy your little ones, before they get big (and this happens quickly). You’ll find the unique sling “Lily-Balou”. Safe, simple to use and fabrics for you to eat. The colorful ponchos are not to be despised: they are not only practical, but your kids will love it! Finally, there are diverse and colorful blankets in the same trendy style.

Link: http://www.lilybalou.be/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -