Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Welcome Inn
Gepost door Snelle Jelle in Web design op 31 maart 2011 | geen reacties

If you need a hotel oriented WordPress theme, you have to try our latest project, Welcome Inn. With it’s crisp and clean design approach, it comes in 2 additional flavors: ski resort and beauty spa. Enjoy!

Link: http://themefuse.com/demo/wp/welcomeinn/?ref=css-gallery

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -