Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Good Cheap Wine List
Gepost door CSS Websites in Web design op 3 april 2011 | geen reacties

Good Cheap Wine List .com is a bi-weekly updated list of all types of good wine that are cheap but full of flavour. You’re sure to find a good cheap wine deal. To find a particular wine at the LCBO just click the wine locater button and enter the 6 digit code written next to the price of the wine, you’ll find out exactly where you can pick up a bottle.

Link: http://goodcheapwinelist.com/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -