Op csswebsites.nl vindt u dagelijks nieuwe websites die zijn ontwikkeld met behulp van CSS (cascading style sheets). Dus bent u op zoek naar inspiratie, dan bent u hier aan het juiste adres! Heeft u een website (gezien) die ik niet mag missen, stuur mij dan de link via het contactformulier. Als het design mij bevalt heeft u een grote kans dat deze wordt opgenomen in de gallery.
Venku Gummadi
Gepost door CSS Websites in Web design op 5 april 2011 | geen reacties

Venku Gummadi a Freelance Web Designer / Search Engine Optimizer (SEO) from Hyderabad India, with 8+ years of work experience as a Website Designer and Concept development 5+ years of work experience as Search Engine Optimizer (SEO, SEM,SMO)

Link: http://www.venku.name/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CSSwebsites.nl Tags | CSSwebsites.nl Sitemap
© Copyright CSS Websites 2009 -